Njësitë e Prodhimit

Kruasante

Teknologjia më e fundit për prodhimin e kruasantëve.

Patatina të Përpunuara

Një njësi prodhimi e re dhe me cilësi të lartë për prodhimin e patatinave të përpunuara në forma dhe shije të ndryshme.

Patatina Klasike

Njësi prodhimi për patatinat që përdor teknologjinë më të fundit.

certifikimi

Çertifikimet Tona

Elka S.A. ka 3 fabrika prodhimi me çertifikata ndërkombëtare me cilësi dhe standarde të larta për prodhimin e ushqimeve të ëmbla dhe të kripura.

ISO 22000:2005 Food Safety Management System

Elka S.A. ka fituar këtë çertifikatë për implementimin e suksesshëm të sistemit të menaxhimit të sigurisë së ushqimit që siguron cilësinë dhe sigurinë e produkteve të saj, vlerëson kërkesat e konsumatorëve dhe përshtatet me kërkesat e pranuara të klientëve të lidhura me sigurinë e ushqimit, në mënyrë që konsumatori të mbetet i kënaqur.

IFS Food – International Featured Standards

Elka S.A. ka marrë këtë çertifikatë si një kompani që punon për të arritur cilësi të lartë, siguri të ushqimit dhe kënaqësi konsumatore. Kompania ka implementuar sistemin e mësipërm në nivelin më të lartë për të siguruar për klientët cilësinë dhe sigurinë më të lartë të produkteve konsumatore.

certifikimi
This site is registered on wpml.org as a development site.