Belino është marka rinore dhe dinamike e kruasantëve Elka e cila është shpërndarë dhe tregtuar në tregjet Ballkanike që në vitin 1993. Belino është një markë lider në treg me shije, paketime dhe përmasa të shumëllojshme.

Produktet BELINO

Prodhohet, shpërndahet dhe tregtohet nga Elka që nga viti 2010 në 17 tregje ndërkombëtare. Në 2017 hodhëm në treg markën Daily me logo dhe identitet të ri. Tashmë kruasantet Daily i gjeni në 5 shije, në paketime individuale, mini kruasantesh dhe multi-paketime.

Produktet DAILY

Patatinat klasike të Replay i gjeni në disa shije si rigon, barbeque, djathë, keçap e shumë shije të tjera. Replay është një markë multi-kategorike me paketim të lezetshëm dhe diferencues që u hodh në treg me sukses në 2016, në 5 tregje të ndryshme.

Produktet REPLAY

Për të krijuar snacks My Little Garden, ne marrim frymëzimin tonë nga pastërtia dhe bujaria e tokës mesdhetare. Kjo është arsyeja pse ne përdorim vetëm përbërës natyralë, të rritur në kopshtin tonë mesdhetar.

Produktet MY LITTLE GARDEN

Baretti është një markë makaronash me cilësi, premium të prodhuara 100% me grurë durumi. Familja Baretti është rritur së fundmi me prezantimin në treg të salcave italiane të freskëta Baretti me domate të prera dhe të qëruara. Baretti ju siguron çdo gjë që ju duhet për gatimet me makarona!

Produktet BARETTI

Via Mare është marka e suksesshme dhe e besueshme e konservave që ka hyrë në treg në 2011. Mijëra konsumatorë shijojnë çdo ditë konservat e freskëta, të shijshme dhe cilësore të tonit dhe sardeleve Via Mare, të përzgjedhura me kujdes nga partnerët tanë të besueshëm.

Produktet VIA MARE

Që në vitin 2005 Elka sjell në treg frutat e thata nën markën dhe emrin Extra. Extra sjell tek konsumatori vetëm fruta të thata të freskëta dhe me cilësi të lartë të përzgjedhura nga partnerët tanë të besueshëm

Produktet EXTRA

Prej më shumë se dy dekadash, produktet shtëpiake Elka frymëzojnë besueshmëri, inovacion dhe cilësi tek konsumatori, vlera identifikuese të markës Elka.
Elka shpërndan në të gjithë Shqipërinë një variacion të gjerë kategorish produktesh për shtëpinë, detergjentësh dhe produkte për higjenën personale.

Produktet NON FOOD

This site is registered on wpml.org as a development site.