000

produktet

00

eksperienca

00

shtete

00

brands

Produktet më të reja

Për të krijuar snacks My Little Garden, ne marrim frymëzimin tonë nga pastërtia dhe bujaria e tokës mesdhetare. Kjo është arsyeja pse ne përdorim vetëm përbërës natyralë, të rritur në kopshtin tonë mesdhetar, ku marrim drithërat, patatet, domatet, ullinjtë, limonët dhe erëza tona.

Produktet më të reja

Për të krijuar snacks My Little Garden, ne marrim frymëzimin tonë nga pastërtia dhe bujaria e tokës mesdhetare. Kjo është arsyeja pse ne përdorim vetëm përbërës natyralë, të rritur në kopshtin tonë mesdhetar, ku marrim drithërat, patatet, domatet, ullinjtë, limonët dhe barishtet tona.

Kush jemi

Në 2007, Elka S.A. investoi në njësi prodhimi me teknologji të avancuar dhe me çertifikime ndërkombëtare ISO dhe IFS. Ky investim i hapi rrugën krijimit të markave Belino, Replay dhe Daily të cilat arritën të zotërojnë tregun dhe të fitojnë çmime Europiane të Cilësisë. Në 2016, Elka ndërtoi dhe dy njësi të tjera të fokusuar në prodhimin e disa lloje patatinash nën markën Replay.

Na ndiqni

Çmimet

Elka S.A.ka fituar shumë çmime ndërkombëtare të paraqitura më poshtë:

“Ylli Ndërkombëtar për Lidership në Cilësi”;

në Konferencën “Business Initiative Directions QC100” (Paris 2011),

“Çmimi i Platinit ERA” në kategorinë “Çmime Ndërkombëtare të Cilësisë” për angazhimin e kompanisë në Cilësi dhe Përsosmëri, në “Kuvendin Ndërkombëtar të Cilësisë” (Gjenevë 2013)

për cilësinë e lartë të produkteve në përputhje me standardet Europiane, në “Çmimet Ndërkombëtare të Sokratit” (Montreux 2014)

Kush jemi

Në 2007, Elka S.A. investoi në njësi prodhimi me teknologji të avancuar dhe me çertifikime ndërkombëtare ISO dhe IFS. Ky investim i hapi rrugën krijimit të markave Belino, Replay dhe Daily të cilat arritën të zotërojnë tregun dhe të fitojnë çmime Europiane të Cilësisë. Në 2016, Elka ndërtoi dhe dy njësi të tjera të fokusuar në prodhimin e disa lloje patatinash nën markën Replay.

Na ndiqni

Çmimet

Elka S.A.ka fituar shumë çmime ndërkombëtare të paraqitura më poshtë:

“Ylli Ndërkombëtar për Lidership në Cilësi”;

në Konferencën “Business Initiative Directions QC100” (Paris 2011),

“Çmimi i Platinit ERA” në kategorinë “Çmime Ndërkombëtare të Cilësisë” për angazhimin e kompanisë në Cilësi dhe Përsosmëri, në “Kuvendin Ndërkombëtar të Cilësisë” (Gjenevë 2013)

për cilësinë e lartë të produkteve në përputhje me standardet Europiane, në “Çmimet Ndërkombëtare të Sokratit” (Montreux 2014)

Njësitë e prodhimit

Në 2007, Elka S.A. investoi në njësi prodhimi me teknologji të avancuar dhe me çertifikime ndërkombëtare ISO dhe IFS. Ky investim i hapi rrugën krijimit të markave Belino, Replay dhe Daily të cilat arritën të zotërojnë tregun dhe të fitojnë çmime Europiane të Cilësisë. Në 2016, Elka ndërtoi dhe dy njësi të tjera të fokusuar në prodhimin e disa lloje patatinash nën markën Replay.

Çertifikatat

Njësitë e prodhimit të Elka S.A. janë të çertifikuara nga organizatat ndërkombëtare TUV Hellas dhe TUV Nord me:

SO 22000:2005

Food Safety Management System

IFS Food

International Featured Standards

Njësitë e prodhimit

Në 2007, Elka S.A. investoi në njësi prodhimi me teknologji të avancuar dhe me çertifikime ndërkombëtare ISO dhe IFS. Ky investim i hapi rrugën krijimit të markave Belino, Replay dhe Daily të cilat arritën të zotërojnë tregun dhe të fitojnë çmime Europiane të Cilësisë. Në 2016, Elka ndërtoi dhe dy njësi të tjera të fokusuar në prodhimin e disa lloje patatinash nën markën Replay.

Çertifikatat

Njësitë e prodhimit të Elka S.A. janë të çertifikuara nga organizatat ndërkombëtare TUV Hellas dhe TUV Nord me:

SO 22000:2005

Food Safety Management System

IFS Food

International Featured Standards

Rrjeti i Shpërndarjes

Përmes 25 vitesh investimi në infrastrukturë të lartë, teknologji inovative dhe njerëz të motivuar, Elka S.A. është bërë një nga distributorët drejtues në treg të disa prej produkteve konsumatore më të suksesshme në Shqipëri
Si rezultat, Elka S.A. tashmë u siguron shërbime distribucioni inovative dhe plotësisht të integruara më shumë se 50 markave rajonale dhe botërore, të mundësuara nga logjistika në kohë reale, 250 punonjësve të shitjes, 110 furgonave, 12 kamionave dhe një rrjeti prej më shumë se 10,000 dyqaneve dhe zgjidhjeve të tregtimit dhe marketimit.

Markat tona

This site is registered on wpml.org as a development site.