Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Vikos

 

VIKOS : Një nga kompanitë më të mëdha dhe më moderne për prodhimin e ujit të ambalazhuar.

VIKOS 1Lt shishe qelqi VIKOS 1Lt plastike VIKOS-NMW-05L-B-S
VIKOS-NMW-15L-S