Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Ion

 

ΙΟΝ : ΙΟΝ duke synuar gjithmonë një cilësi shumë të lartë është prodhuesi i çokollatave nga më të mirat në botë .

Nucrema-1kg-S  Nucrema-1kg-Duocolor-S Nucrema-400g-S
Nucrema-400g-Kavanoz-S Nucrema-400g-Duocolor-S Nucrema-200g-S
DUETTO-BAG-S ION-Bag3Flavours-S ion-noisetta-S
psBALOO-BAG small-S psMINI AMYGDALOY small-S psMINI GALAKTOS small-S
psPRAL Aygosokolatinia-GR-S  Pocket-Pie-S  Κακάο-ΙΟΝ-S
Cokofrete-coko-S Cokofrete-Lajthi-S Cokofrete-Luleshtrydhe-S
psBREAK ALMOND Eng-new-S psBREAK HAZELNUT Eng-S psBREAK MILK Eng-s
psBREAK NUTS Eng-S psBREAK WHITE Eng-S Ion-Bajame-S 
Ion-e-Zeze-S  Ion-Qumesht-S  Ion-Qumesht-Bajame-S