Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Trata

 

TRATA: Trata është një nga kompanitë më cilësore dhe më të njohura të industrisë së perpunimit te sardeleve.

Squids in Piquant Sauce AL-S TRATA Anchovies Piquant-S TRATA Sardines Olive-Oil 3-S
TRATA Sardines Piquant-S TRATA Sardines Tomato-S TRATA Sardines Veg-Oil-S
TRATA Tuna Sunflower-Oil-S TRATA Tuna Water-S TRATA Tunasalad Corn-S
TRATA Tunasalad Mexicana-S    
 Η  εταιρεία Τράτα είναι από τις σπουδαιότερες και πιο ποιοτικές βιομηχανίες τυποποίησης σαρδέλας