Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Panairi i “AGROBIZNES E TURIZËM 2012”

Kompania ELKA, ne kuadrin e Firmave dhe Kompanive te Qarkut te Gjirokastres, prezantoi ne Panairin e “AGROBIZNES E TURIZËM 2012”, zhvilluar ne Tirane ne 20-23 Shtator 2012 produktet e saj si Croissant, Makarona, Kikirik, Konserva Peshk Ton e Vaj Ulliri.

Panairi-Agrobiznesit0-021012 Panairi-Agrobiznesit-021012

Panairi i Athines 4-7 Shkurt

Kompania jone do te marri pjese ne Panairin Horeca, i cili organizohet ne Metropolitan, 4-7 Shkurt ne Metropolitan Expo Center (El. Venizelos, Athine, Greqi). Do jemi ne Hall 4-A 10 A.
Ju mirepresim!

Çmimi "Biznesi më i mirë i vitit 2011"

Dhoma e Tregëtisë dhe Industrisë Gjirokastër i ka Akorduar Kompanisë ELKA Çmimin Biznesi më i mirë i vitit 2011, mbas një përzgjedhje ndërmjet 2500 Kompanive që ushtrojnë aktivitetin në këtë rajon. Kompania ELKA eksporton produktet e saja në 14 vënde të ndryshme prej të cilave 8 anëtare të Europës së Bashkuar.

Certifikim-Cilesie-Gjirokaster-1 Certifikim-Cilesie-Gjirokaster-2

Panairi i Produkteve Amerikane

Panairi i Produkteve Amerikane ne Shqiperi organizuar nga Ambasada e SH.B.A. Tirane me rastin e 20 vjetorit te rihapjes se Ambasades Amerikane ne Shqiperi. Ky panair u zhvilluar me date 02.10.2011.

panair-ambasada-usa-1 panair-ambasada-usa-2

Pjesmarrja ne Panairin e Agrobiznesit

Panair i Agrobiznesit Shqipetar Organizuar ne Tirane ne Pallatin e Kongreseve nga data 23.09.2011 deri ne daten 25.09.2011.

panair-agrobiznesi-1 panair-agrobiznesi-2