Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

1 Qershor, Shorteu i madh

Në 1 Qershor, ditën e shtunë, në mjediset e qendrës Tregëtare “TEG”, në Tiranë, u hodh Shorteu i madh i organizuar nga “Frito Lay” dhe kompania “ELKA”.

Pjesmarja në këtë shorte ishte e madhe, ku mbi 30.000 vetë ishin ata që konkuronin për të fituar midis 110 dhuratave të afruara.

“Frito Lay” dhe “ELKA” falenderojnë të gjithë pjesmarësit në këte shorte dhe së shpejti do të organizojnë edhe të tjera.

Më poshtë po publikojmë listen e fituesve.

Faleminderit

Shorteu-05-S Shorteu-06-S Shorteu-07-S
Shorteu-08-S Shorteu-09-S Shorteu-10-S

 

FITUESIT E 2 UDHETIMEVE NE ANTALIA TE TURQISE JANE :

 1. Erla Avdia (Tirane)
 2. Fabiola Shahini ( Tirane)

FITUESIT E 4 iPHONE 5 JANE :

 1. Klaudia Cela (Tirane)
 2. Sajdi Meko (Pogradec)
 3. Gledis Koco (Tirane)
 4. Ermira Ramja (Shkoder)

FITUESIT E 4 iPAD 4 JANE :

 1. Nida Petre (Pogradec)
 2. Kejdi Ceni (Tirane)
 3. Bruno Koci (Tirane)
 4. Gibora Gjoti (Bilisht)

FITUESI E 5 TELEVIZOREVE LCD SAMSUNG 32" JANE :

 1. Sindi Ferazovici (Tirane)
 2. Eron Skenderaj (Tirane)
 3. Kristi Marinaj (Tirane)
 4. Luljeta Leka (Tirane)
 5. Eglantin Sinaj (Tirane)

FITUESIT E 21 APARATEVE FOTOGRAFIK CANON JANE :

 1. Ajni Veizi (Kavaje)
 2. Rebeka Borisha (Tirane)
 3. Arjen Manxhari(Pogradec)
 4. Miguel Sollufi (Peqin)
 5. Klodiana Mata (Tirane)
 6. Flojera Merko ( Fier)
 7. Elona Allmuca (Tirane)
 8. Kristina Shkembi (Bilisht)
 9. Gentian Zenaj (Ballsh)
 10. Endri Zela (Tirane)
 11. Klinti Bici (Durres)
 12. Lulezim Avdyli (Erseke)
 13. Serveta Tabaku (Tirane)
 14. Jonid Bregasi (Fier)
 15. Kleo Pishtari (Korce)
 16. Selami Kosa (Shijak)
 17. Ensar Dushku (Tirane)
 18. Grejdi Agolli (Tirane)
 19. Qamile Garuja (Tirane)
 20. Klaudia Horanlli (Tirane)
 21. Parisien Rrushi (Kavaje)

FITUESIT E 15 TELEFONAVE NOKIA ASHA JANE :

 1. Arber Tafani (Tirane)
 2. Edvin Dajci (Tirane)
 3. Liljana Zela ( Tirane)
 4. Evliat Lice (Pogradec)
 5. Fisnik Bino (Tirane)
 6. Suena Kranjani (Tirane)
 7. Brajan Kovaci ( Tirane)
 8. Dea Bejleri (Korce)
 9. Selma Dushku (Tirane)
 10. Kostela Turshinka (Pogradec)
 11. Klodjana Mata (Tirane)
 12. Rejan Pashnjari (Durres)
 13. Raisa Cani (Korce)
 14. Apostol Muzho (Bilisht)
 15. Deni Allamani (Tirane)

FITUESIT E 10 SONY PSP JANE :

 1. Seit Cani (Tirane)
 2. Flavio Mara (Pogradec)
 3. Armelia Illi (Fier)
 4. Ersi Mehilli (Tirane)
 5. Antoneta Goga (068 56 1.. ..)
 6. Xhulio Braka (Fier)
 7. Shaban Blliku ( Lushnje)
 8. Katerina Skoti (Bilisht)
 9. Jola Krasniqi (Tirane)
 10. Leonard Methasani (Tirane)

FITUESIT E 10 BICIKLETAVE BMX MEHIA JANE:

 1. Kevi Beqo (Tirane)
 2. Anis Sinaj (Lushnje)
 3. Amarilda Peri (Tirane)
 4. Kevisa Zere (Korce)
 5. Melisa Borisha (Tirane)
 6. Vladimir Kajo (Berat)
 7. Marta Gina (Lushnje)
 8. Alesio Brari (Tirane )
 9. Frensis Ajdinaj (Fier)
 10. Fabio Kapedani (Lushnje)

FITUESIT E 40 MP4 JANE:

 1. Vojsava Mosko (Lushnje)
 2. Uendi Pici (Pogradec)
 3. Qani Mancellari (Pogradec)
 4. Grigor Xhaxha (Vlore)
 5. Andi Plaku (Durres)
 6. Eneda Jonuzi (Durres)
 7. Krista Hraulli (Tirane)
 8. Fabio Borakaj (Tirane)
 9. Anja Greca (Divjake)
 10. Adela Uka (Sukth)
 11. Xhemile Horanli (Tirane)
 12. Klaus Mezini (Tirane)
 13. Eglantin Kullolli (Pogradec)
 14. Junis Baholli (Tirane)
 15. Sedion Sehiti (Korce)
 16. Armel Dita (Tirane)
 17. Jona Agolli (Tirane)
 18. Shpetim Myrtaj (Sarande)
 19. Thodhori Vlashi (Sarande)
 20. Alenta Dada (Tirane)
 21. Saviola Lefi (Tirane)
 22. Ina Semanjaku (Fier)
 23. Brajan Zaimi (Lushnje)
 24. Ridolin Ramci (Tirane)
 25. Kristi Mefsha (Tirane)
 26. Marilda Ziko (Durres)
 27. Qirjaqi Xhaxho (Vlore)
 28. Rexhina Dobjani (Kavaje)
 29. Elvis Gjata ( Tirane )
 30. Antoneta Metellari(Durres)
 31. Iliadha Gjura (Elbasan )
 32. Nikolas Shtika (Korce)
 33. Euxhenio Ndoja (Durres)
 34. Ina Prifti (Tirane)
 35. Enea Thanasi (Tirane)
 36. Luis Koni (Durres)
 37. Armanda Shkurta (Durres)
 38. Albana Kocia (Tirane)
 39. Amanda Pillati (Tirane)
 40. Drin Shabani (Tirane )
Shorteu-11-S Shorteu-12-S Shorteu-13-S
Shorteu-14-S Shorteu-15-S Shorteu-16-S