Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Panairi ISM – Keln, 2018

Për te 8-in vit rresht, morëm pjesë në panairin më të madh tregtar në botë për ëmbëlsira dhe ushqime.

Ju falenderojme qe na vizituat!

Jeni te mirëpritur vitin e ardhshëm!

ELKA--ISM-2018-150218-2-S

Panairi ISM – Keln, Gjermani

Edhe këtë vit, marrim pjesë në ISM Expo - Këln. Ju mund të na gjeni në Sallën 11.1 / Stenda F-010.
 Nga 29.01.2017 në 01.02.2017.

 Ejani dhe na vizitoni!

Keln-post-270117-S

FOOD EXPO GREECE

Ju ftojmë të na vizitoni në panairin Food Expo në Metropollitan Expo Center, Athinë – Greqi, 19 – 21 Mars 2016.

Do të na gjeni në Hall 3, D 11.

Ju mirëpresim!

Panairi ISM – Keln, Gjermani

Panairi ISM – Keln, Gjermani
01 – 04.02.2015
 
Kompania ELKA SA ju fton të vizitoni stendën e saj, ku do të mësoni më shumë për produktet tona dhe do të keni një bashkëbisedim miqësor me ekipin tonë.
Hall 11.1 F010
 
Ju mirëpresim!

ISM-Fair-keln-Germany14-2S

 

Panairi ISM – Keln, Gjermani

Panairi ISM – Keln, Gjermani
26 – 29.01.2014
 
Kompania ELKA SA ju fton të vizitoni stendën e saj, ku do të mësoni më shumë për produktet tona dhe do të keni një bashkëbisedim miqësor me ekipin tonë.
Hall 11.1 F010
 
Ju mirëpresim!

ISM-Fair-keln-Germany14

Mini Market & Booth 2013

Panair "Mini Market & Booth 2013",

2 - 4 Nëntor '13

METROPOLITAN Expo Center
"EL Venizelos", Hall 3, A 8,
Athinë - Greqi.

Ju mirëpresim!

Një tjetër vlerësim për kompaninë tonë!

ELKA SA u vlerësua me çmimin “Cilësi Europiane” për cilësi të lartë te produkteve te saj në përputhje me standartet Europiane gjatë ceremonisë International Socrates Awards në Montre, Zvicër më 1 Korrik 2013.

Cmimi-Oxford-2013-A1-S Cmimi-Oxford-2013-A2-S

Ky çmim vlerëson angazhimin e kompanisë për të ofruar produkte të një cilësie superiore dhe ndihmon për të rritur konkurrencën në tregjet europiane dhe ndërkombëtare. Ky çmim gjithashtu thekson menaxhimin e suksesshëm dhe rritjen dinamike të kompanisë.
Urime ELKA SA!

1 Qershor, Shorteu i madh

Në 1 Qershor, ditën e shtunë, në mjediset e qendrës Tregëtare “TEG”, në Tiranë, u hodh Shorteu i madh i organizuar nga “Frito Lay” dhe kompania “ELKA”.

Pjesmarja në këtë shorte ishte e madhe, ku mbi 30.000 vetë ishin ata që konkuronin për të fituar midis 110 dhuratave të afruara.

Read more...

Vleresimin me ÇMIMIN PLATIN ERA, 2013

ELKA SA u vlerësua nga Business Initiative Directions me Çmimin Platin ERA në kategorinë  “Çmime Ndërkombëtare për Cilësi”  për angazhimin në cilësi dhe përsosmëri gjatë ceremonisë së Konventës Ndërkombëtare për Cilësinë që u mbajt në Gjenevë më 9 dhe 10 Mars, 2013.

Kompania ka fituar këtë çmim bazuar në kriterin e cilësisë, kënaqësisë së konsumatorit si dhe për inovacion, efikasitet dhe lidership.Çmimi-Platin-ERA-2013-S

Read more...

PANAIRI MINI MARKET & PERIPTERO 2012

Ju mirëpresim në panairin Mini Market & Periptero në Metropolitan Expo Center (El.Venizelos,  Athinë- Greqi) më 10 – 12 Nëntor.

Do të jemi në Hall 3 – Z 18.