Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Produkte Brumi - Makarona BARETTI

 Baretti-Tortiglioni-S Baretti-Risone-S Baretti-Pipe-Rigate-S
Baretti-Pene-Rigate-S Baretti-Gramigna-S Baretti-Fusilli-S
Baretti-Filini-S Baretti-Ditali-S Baretti-Conchigliette-S
Bareti-Spaghetti-No10-S Bareti-Spaghetti-No6-S Bareti-Spaghetti-No5-S