Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Replay

 REPLAY COCOA-45g-140717-S REPLAY APRICOT-45-140717-S
REPLAY-MILLE-FUILLE-CEAM-45g-140717-gr-S  FOYNTOYKI REPLAY-BIG-140717-S
REPLAY COCOA REPLAY CHERRY
REPLAY CREAM-S  
REPLAY-SALT-40g-S-260117 REPLAY-WAVY-SALT-S-260117
REPLAY-CHIPS-BARBECUE-S-260117 REPLAY WAVY BARBECUE-290-S
REPLAY CHIPS KETCHUP REPLAY CHIPS PAPRIKA1-140714-S
REPLAY CHIPS CHEESE REPLAY CHIPS OREGANO
REPLAY RIPITOS REPLAY RIPACOS
REPLAY RICHIZ REPLAY RIPINUTS en-S-240117
REPLAY TERRA BITES