Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Belino Croissant

 BELINO REGULAR CHOCO-S-240117
BELINO REGULAR CHERRY-S-240117
BELINO DOUBLE CHOCO-MILLE-FEUILLE-L-240117-mod-S BELINO-DOUBLE-CHERRY-MILLE-FEUILLE-240117-mod-S
Belino-Cocoa-midi-140717-S Belino-cherry-midi-140717-S
Belino-Cocoa-Crem-midi-Double-140717-S
 
MINI-CROISSANT-200g-CHOCO-S2-270117
BELINO-MINI CROISSANT 85g CHERRY-new-140717-SS