Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Daily Croissant

 Daily-Croissant-Caramel-070217-S Daily-Croissant-Strawberry-070217-S
Daily-Croissant-Mille-Feuille-070217-S MULTIPACK-VANILA--5X50-S
Daily-Croissant-Choco-070217-S MULTIPACK-COCOAOUT-5X50-S
Daily-Croissant-Apricot-070217-S MULTIPACK-APRICOT-5X50-S 
 Daily-Mini-Croissant-Apricot-070217-S  Daily-Mini-Apricot-185-S
 Daily-Mini-Croissant-Crema-Millefoglie-070217-S  Daily-Mini-Vanilla-185-S
 Daily-Mini-Croissant-Cocoa-070217-S  Daily-Mini-Cocoa-185-S
Daily-Cocoa-6-S Daily-Cocoa-10-2S 
 Daily-strawberry-6-S Daily-strawberry-10-S 
 Daily-apricot-6-S Daily-apricot-10-S 
 Daily-caramel-6-S Daily-vanillia-6-140217-S 
Daily Krem Kakao 400gr Daily Krem Kakao 1000gr