Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Atikuj të ndyshëm

 

 

kamineto-S butanio-190-gr-and-500-gr-S soft-kitchen-towel-no1-S
soft-napkins-no1-S tablecloth-1 1-S tablecloth-1 96-S