Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Konserva

  Via Mare Piquant  Via Mare Oil Via Mare tuna in oil
Via Mare tuna in brine small  Ton-Via-Mare-Uje-1kgx12-S  Ton-Via-Mare-Uje-1-85kgX6-S
Ton-Via-Mare-Vaj-3X80grX16-S