Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Produkte Brumi - Makarona ELKA

 Elka-Astraki-S Elka-Cellentani-Express-S Elka-Conchigliette-S
Elka-Ditali-S Elka-Filini-S Elka-Fusilli-S
Elka-Gramignay-S Elka-Pene-Rigate-S Elka-Pipe-Rigate-S
Elka-Risone-S Elka-Tortiglioni-S Elka-Spaghetti-No5-S
Elka-Spaghetti-No6-S Elka-Spaghetti-No10-S