Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Maxi

 

MAXI: Një nga fabrikat më cilësore, prodhon dhe produkte që mbajnë emrin e kompanisë tonë.

 Kartopeceta red  Kartopeceta white maxi-kitchen-towel-700g-S
maxi-kitchen-towel-3kg-S 11Image442 10Image441