Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Bovin

 

BOVIN : Eshtë një nga kantinat më të mira të Ballkanit, verërat e saj kanë fituar shumë çmime në konkurset Europiane.

Bovin Alexandar 750 2012-S Bovin Cabernet Sauvignon 750 2012-S Bovin Chardonnay 750 2013-S
Bovin Merlot 750 2011-S Bovin Muscat Temjanika 750 2013-S Bovin Pinot Noir 750 2013-S
Bovin Riesling 750 2013-S Bovin Vranec 750 2012-S