Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Reckitt Benckiser

 

 RECKITT BENCKISER: Lideri ndërkombëtar në fushën e detergjentëve me një gamë shumë të gjërë produktesh.

15-S 30-S 950gr-S
Gel-2in1-750ml-S POWDER-500gr-S 1-S 
AiO-Lemon-22-S FINISH-GEL-650ML-LEMON-S FINISH-PROTECTOR-REGULAR-250ml-s
FINISH-PWD-LEMON-1KG-S FINISH-RINSE-L-250ml-S Vanish-Gold-S
Vanish-Gold-Roze-S VanishBardhe VanishRoze
Vanish-Carpet-Machine-Shampoo Vanish-Hand_Sampoo_1L-m VanishPowerOxiAction1H
Aerosol-Levanda-S Aerosol-Vanilla-S EU Airwick FMCmpWhop Lavender-S
EU Airwick FMCmpWhop Satin-S EU Airwick FMCmpWhop Vanilla-S ScentedOil Complete Bloom Lavender-S
ScentedOil Complete Bloom Vanilla-S Lavender Manoglia
Oaz Summer delight Vanilla orchid
ARW FMR FreesiaJasmin-S ARW FMR Lavender-S FM refil Magnolia 
FM-Vanilla-S FreshMatic-Oasis-S
FreshMatic-Orange-Cinnamon-S  FreshMatic-Pear-Vanilla-S  FreshMatic-Summer-Delights-S 
Krem---Blue-sensitive-S  Krem---Roze-normal-S  Krem---Super-Essence-S
Strisce---jeshile-kembe-S Strisce---Normal-fytyre-S Strisce---Normal-kembe-S
Strisce---Sensitive-kembe-S Strisce---Super-Essence-fytyre-S Strisce---Super-Essence-kembe-S
Veet-Dyll-250ml-S Harpic-Active-Fresh-S  Harpic-Active-Fresh-Flower-S
Harpic-Active-Fresh-Pine-S Harpic-Aparat--Sapun-Flower-S Harpic-Aparat--Sapun-Pine-S
new-ITC-Atlantic-m-S Cillit-Bang-Yndyrna-S Cillit-Bang-Klor-S
Cillit-Bang-Kripe-S Jeans-S Classic-S
Extended-Pleasure-S Sensitive-S PleasureMax-S
E-bardhe-3L-S Lejla-3L-S  Quanto-blu-3L-S
Roz-3L-S Blue-5L-S White-5L-S
Rezerve-Velvet-Smooth-S  Rezerve-Velvet-Soft-S  Scholl-Aparat-Velvet-Smooth-blu-S
Scholl-Aparat-Velvet-Smooth-roz-S Scholl-krem-S Woolite-MixColor
Woolite-MixDark WooliteUniversal