Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Pellito

 

PELLITO : Një nga fabrikat më moderne në Greqi për prodhimin e frutave të thata (dry nuts) me synim cilësinë e lartë.

Balsamic-Vinegar-110g-S Dry-Roasted-110g-S Mixed-Nuts-110g-S
Peanuts-35g-S Roasted--Salted-110g-S Smoked-Almonds-110g-S
Sunflower-Seeds-27g-S Sunflower-Seeds-150g-S