Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Minerva

 

MINERVA: Nga kompanitë më të mëdha për prodhimin e vajit të ullirit dhe margarinave, me një gamë të gjërë produktesh dhe me prioritet cilësinë e lartë.

MinervaOliveSuperior750 2-S MinervaOliveSuperior500 2-S MinervaMisri1Lit
MinervaNiki1Lit FastSoftVajUlliri250gr  Fast-Light-3-S
FastSoft1000gr FastSoftVajUlliri500gr Fast-Soft-250gr-TUBE
FAST-Yoghurt-250-new FAST-Yoghurt-500 Balsamico 500 bottle  
Balsamico 250 bottle Balsamic vinegar 250 Apples    PET NEW
TOP Balsamic Cream