Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Lavdas

 

ΛΑΒΔΑΣ : Kompania Lavdas prodhon karamele nga më cilësoret në Greqi.

04704-enface-S jelly-pop-me-pato-00000002-S KARAMELE-KAKAO-400g-S
Qumesht 400 Gr-S Uzo 400 Gr-S Piccolo Assortet 400 Gr-S
Piccolo Kanelle 400 Gr-S Piccolo Mente 400 Gr-S PicNic Fruta 400 Gr-S
Super Jelly 400 Gr-S Kanelle 1 Kg-S FRUT MELLOW 1Kg-S
JELLY ASSORTED 1kg-S MENTE 1kg-S OUZO 1kg-S
 KAKAO 3kg-S  KAFE 3kg-S  ECLAIR 3kg-S
EUCALYPTUS 3kg-S   QUMESHT 3kg-S PICCOLO ASSORTED 3kg-S 
PICCOLO LIMON 3kg-S  PICNIC FRUITS 3kg-S