Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Belino Croissant

Belino-double-cocoa-6712 Belino-double-cherry-6712
BELINO-Mbushje-Krem-Kakao BELINO-Mbushje-Marmelate-Qershie
BELINO-Mbushje-Krem-Kakao-Luleshtrydhe BELINO-Mbushje-Marmelate-Kajsie
BELINO-Mbushje-Krem-Milfei
Mini2-Croissant-Belino01 Mini2-Croissant-Belino02
Mini2-Croissant-Belino03 Mini2-Croissant-Belino04