Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Rrjeti i shperndarjes

Shpërndarja e produkteve të konsumit paraqet aktivitetin themelor të kompanisë në të cilin ne kemi një avantazh absolut konkurrues.

Për gamë të plotë të produkteve në shpërndarje, ne garantojmë një shërbim të kompletuar për konsumatorët kudo dhe kurdo.
Shumë vite të përvojës dhe njohurive, të kombinuara me fleksibilitetin tonë, energjinë dhe kreativitetin, të reflektuara në sukses të vazhdueshme dhe një rritjeje ekonomike.

Duke mbetur të fokusuar fuqishëm në cilësinë e shërbimit organizativ, njohuritë lokale të tregut dhe mbulim të mirë gjeografik të Ballkanit, ne jemi në një situate të qartë dhe qëndrojmë ndër kompanitë më mirë të organizuar në shpërndarje në këtë rajon.

Kompania jone operon ne 4 shtete.

ELKA-shperndarje-S

SHQIPËRI

GREQI

KOSOVË

MAQEDONI

ELKA SA
Vrisera, Gjirokaster
Albania
Tel. + 355 8426 7301
Fax. + 355 884 90099
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
web–site: www.elka-sa.com
INTERELKA
Ag.Anargiron 147, Koropi
Athens – Greece
PO Box: 75 – 59
Tel. +30 210 6620733
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
web–site: www.interelka.gr
ELKA INTERNACIONAL sh.p.k
Rruga Bill Klinton,
Prishtine, Kosove
Tel.: + 381 38551190
Fax: + 381 38245926
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Elka INTERNACIONAL DOOEL Skopje
Ul. Bosna I Hercegovia br. 55
Skopje
Tel. +389 22 619-227
Faks. +389 22 618-853
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it